Soorten raamstickers en hun prijs

Met raamstickers kan je elke kinderkamer een frisse toets geven zonder dat je moet gaan klussen en voorwerpen moet beschadigen. Muurstickers kunnen snel verwijderd worden zonder sporen achter te laten en zijn verkrijgbaar in diverse thema's. Een overzicht van alle mogelijkheden vind je terug op deze pagina.

Standaard raamstickers

Standaard muurstickers zijn sets die opgemaakt zijn volgens een bepaald thema. Dit kan gaan over stickers voor de kinderkamer tot sfeervolle stickers voor pasen en kerstmis. het voordeel van deze standaard sets is dat ze een pak goedkoper zijn dan raamstickers die op maat gemaakt zijn.

 

Raamstickers op maat

Raamstickers op maat zijn iets duurder dan standaard stickers maaar geven wel een unieke toets aan je interieur. Je kan ze persoonlijk maken door gebruik te maken van foto's of zelfgemaakte tekeningen. met op maat gemaakte stickers is het ook makkelijker om de stickers uit te passen op je ramen. Stickers op maat kan je onder andere laten maken bij vistaprint en andere grote webshops.

 

Thema stickers

Voor de inrichting van de kinderkamer doen vooral de thema pakketten het bijzonder goed. Hier heb je meteen meer dan 20 stickers binnen hetzelfde thema zodat het volledige raam kan aangekleed worden. Je kan de stickers uiteraard ook verdelen over meerdere ramen of andere glanzende oppervlakken. Aan jou de keuze!


 

Raamstickers kopen - wat moet je weten

Raamstickers hebben helaas een beperkte houdbaarheidstijd. Door het contact met UV-stralen worden de stickers broos tot ze uiteindelijk gaan beginnen afpellen. Na enkele jaren is het beste er dus af en zal je moeten uitkijken voor nieuwe exemplaren.

 

 

Stickers tegen vliegen

Een raamsticker kan ook meer zijn dan alleen leuke decoratie. Tegenwoordig kan je ook exemplaren kopen die de vliegen doden. Eén sticker is werkzaam voor een volledig seizoen en scheidt insecticiden af.